skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA Participa De La Construcció De Nous Edificis De L’OTAN A Luxemburg

GARCIA FAURA participa de la construcció de nous edificis de l’OTAN a Luxemburg

La companyia ha estat l’escollida per desenvolupar les façanes i murs cortina dels nous edificis de serveis d’aquest complex governamental. Les solucions que aportarà GARCIA FAURA presenten les més altes prestacions tèrmiques del mercat.

L’Agència de Suport i Adquisició de l’OTAN (NSPA) té la seva seu en un complex a la ciutat de Capellen, a Luxemburg. Es dedica a proporcionar suport als països aliats, socis i altres organitzacions internacionals per a l’adquisició i manteniment d’equips i logística, en el marc de les operacions que duu a terme l’aliança de països europeus i nord-americans en matèria de defensa i seguretat.

Més de 50 anys després de la construcció del recinte, l’agència es troba ara en procés de modernització del complex i ha iniciat la construcció de dos nous edificis que acolliran els serveis administratius. Per dur-los a terme, les constructores Soludec i Tralux han confiat en GARCIA FAURA per a l’execució de les envolupants d’ambdós edificis.

Un dels objectius del projecte arquitectònic, signat per HO Architectes, era disposar d’una façana majoritàriament envidriada que aportés la màxima llum natural a les plataformes de treball i amb la màxima eficiència. Amb aquest objectiu, es desenvoluparan 4.000 metres quadrats de mur cortina amb la més alta prestació tèrmica que hi ha al mercat, amb vidres triples que presenten un molt baix coeficient de transferència de calor.

Els treballs que durà a terme GARCIA FAURA contemplen altres elements, com revestiments de xapa metàl·lica, sistemes motoritzats de lames orientables, alerons amb passarel·les de tramex i fins a una dotzena de portes automàtiques i manuals.

Els dos edificis sumaran 12.000 metres quadrats de nova construcció amb un alt nivell de rendiment energètic. GARCIA FAURA destina al projecte un equip multidisciplinari de professionals en exclusiva, format per project managers, enginyers, oficials de fabricació i muntatge, entre d’altres, així com un equip específic de gestió de la qualitat. Una estructura preparada per fer front a un projecte d’alta complexitat que haurà de complir, a més, uns acurats terminis d’execució.

Back To Top