skip to Main Content
+34 93 662 14 41 info@garciafaura.com
GARCIA FAURA Signa Les Façanes De L’Hotel B&B De Luxemburg

GARCIA FAURA signa les façanes de l’Hotel B&B de Luxemburg

GARCIA FAURA executarà les façanes del nou Hotel B&B que s’està construint a Luxemburg, concretament a la zona coneguda com a Cloche d’Or. Es tracta d’un barri de negocis i residencial on l’empresa catalana ja hi ha deixat empremta amb l’execució d’altres projectes com la seu de Banca San Paolo.

L’Hotel B&B serà un edifici de sis plantes i disposarà de 150 habitacions. L’immoble, que tindrà una superfície total de 5.400 metres quadrats, serà el primer establiment hoteler a Luxemburg de la cadena B&B Hotels Western Europe.

L’Hotel B&B, de tres estrelles i que obrirà les portes el primer semestre del 2025, comptarà amb el certificat de construcció sostenible BREEM Excellent, el qual garanteix l’eficiència energètica i uns espais més saludables i segurs.

Contribueix decisivament a la consecució d’aquest certificat de sostenibilitat la tasca desenvolupada per GARCIA FAURA, que fabricarà i instal·larà 204 tancaments d’alumini d’altes prestacions, especialment pel que fa a l’atenuació acústica exigida en dues de les façanes. A la planta baixa s’instal·laran uns 400 metres quadrats de mur cortina amb vidres de més de tres metres d’alçada.

Les façanes tindran uns 2.000 metres quadrats de revestiment metàl·lic, creat amb perfils i xapes plegades desmembrades, amb una superfície grecada de disseny rectangular creat especialment per a aquest projecte.

Solució tècnica pròpia

Es tracta d’una solució tècnica desenvolupada per GARCIA FAURA que permet instal·lar directament a l’obra els mòduls fabricats i acoblats al taller. Això redueix el temps d’instal·lació i amb una qualitat superior a la forma tradicional.

Altres treballs de GARCIA FAURA a l’Hotel B&B seran la instal·lació de dues portes automàtiques i dues d’alumini i vidre (una d’elles tallafocs), així com el revestiment amb panell sandvitx de l’estructura que cobreix la maquinària de l’edifici.

L’Hotel B&B serà la segona obra que executarà GARCIA FAURA a la zona coneguda com la Cloche d’Or, ja que, pràcticament al davant de l’establiment hoteler, hi ha la Banca San Paolo per a la qual l’empresa catalana va fer el 2021 els murs cortina d’alumini i vidre.

Back To Top