Tres projectes amb participació de GF a la Biennal d’Arquitectura de Seül
Catalunya està representada en la 1a Biennal d’Arquitectura i Urbanisme de Seül amb la mostra "Ús mixt, temps mixt, persones mixtes”, que se centra en el potencial dels equipaments públics híbrids de Barcelona i la seva àrea metropolitana. Així les coses, el projecte pretén destacar equipaments públics de proximitat situats en districtes i municipis on tenen trobada funcionalitats diverses (mercats, biblioteques, centres educatius, centres cívics, etc.) i les activitats diàries que hi convergeixen, actuant com a pols d'atracció urbana i punts de trobada intergeneracionals.
El comissariat de l’exposició ha escollit sis projectes catalans recents per esdevenir mostra d’aquests usos compartits, i com a exemple d’arquitectura i paisatge urbanístic. D’aquests sis projectes, tres han comptat amb la participació de GARCIA FAURA a l’hora de desenvolupar els treballs de façana i tancaments. Es tracta del conjunt d’edificacions del Sector Alchemika, al districte de Sant Martí de Barcelona, dissenyat per Francesc Mitjans el 1950 i renovat per l'arquitecte Oliveras Boix el 2015. També la Biblioteca Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí, obra de l'arquitecte Carles Llinàs; i el conjunt del Centre Cívic el Roure i la Biblioteca La Ginesta de Begues, de l'estudi d'arquitectes Calderon Folch Sarsanedas.
Per a GARCIA FAURA representa un honor haver participat d’aquests tres projectes que ara serveixen per presentar al món el bon estat de salut de l’arquitectura catalana, així com per evidenciar les possibilitats d’una metròpoli d'unitats interconnectades que formen un tot complex i divers.